برگزاری جلسه توجیهی نانوایان شهرستان سراوان

در جلسه توجیهی نانوایان شهرستان سراوان که در محل شبکه بهداشت و درمان با حضور رئیس مرکز بهداشت،رئیس گروه سلامت محیط و کار و کارشناسان بهداشت محیط برگزار شد، دکتر عربشاهی رئیس مرکز بهداشت سراوان حذف جوش شیرین، بلانکیت، رعایت نکات بهداشتی، کاهش مصرف نمک،استفاده از نمکهای استاندارد و تصفیه شده،استفاده از الک برقی، جایگزین نمودن وسایل و تجهیزات نو بجای وسایل فرسوده و زنگ زده، نصب توری و رعایت بهداشت فردی و نظافت عمومی محل نانوایی را از مهمترین انتظارات شبکه بهداشت دانست.
دکتر عربشاهی افزود: خودکنترلی و خوداظهاری از مهمترین خواسته های واحد بهداشت محیط و حرفه ای این شهرستان است و با توجه به اینکه نان در سفره ما ایرانی ها نماد برکت است، نانوایان وظیفه دارند در مراحل پخت و حتی قبل از شروع فرآیند پخت نان و در خصوص فرآوری خمیر، مرغوبیت گندم و آرد و کیفیت و مرغوبیت یک نان خوب دقت کافی داشته باشند.