بازرسی از نانوایی ها و نمونه برداری از نان در راستای حفاظت از سلامت شهروندان

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان- کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت سراوان به بازرسی از وضعیت بهداشتی نانوایی های شهرستان سراوان و نمونه برداری از نان برای سنجش میزان نمک ،وجود جوش شیرین وبلانکیت پرداختند.
مهندس کرد سرپرست مرکز بهداشت : با توجه به آموزش مستمر نانوایان توسط کارشناسان سلامت محیط در خصوص میزان نمک مورد استفاده وعدم استفاده از جوش شیرین وبلانکیت در نان،بررسی ها نشان می دهد که از بین 97 مورد نمونه برداری انجام شده از نانوایی ها از ابتدای سال تاکنون، نتیجه هیچکدام از نمونه ها از نظرعوامل خطر ساز فوق نامطلوب نبوده است.
وی افزود: براساس استاندارد ملی شماره 2628 (تجدید نظر چهارم سال 1402) نمک موجود در نان های لواش ، تافتون و بربری باید ۱/۵ درصد ودر نان سنگک 1 درصد می باشد که در 62 مورد نیز مورد آزمایش قرارگرفته،میزان خلوص نمک آنها در حد مطلوب استانداردهای کشوری بوده است.
comment