برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان- کارگروه سلامت و امنیت غذایی با شرکت فرماندار محترم،مسئولین شبکه بهداشت و درمان و ادارات شهرستان سراوان در محل فرمانداری برگزار گردید.
مهندس ایوب کرد سرپرست مرکز بهداشت سراوان در ابتدای جلسه با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی درخصوص دو بیماری مالاریا و تب دنگی،گفت: لازم است عموم مردم با علائم بیماری مالاریا و تب دنگی آشنا باشند و در صورت داشتن علائم به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.
وی افزود: از جمله اقدامات صورت گرفته در این خصوص میتوان به استقرار کانکس در روستای مرزی شمسر جهت نمونه گیری و تشخیص مالاریا اشاره نمود.
سرپرست مرکز بهداشت ادامه داد: مهم ترین کنترل بیماری های شایع منطقه،بهسازی محیط شهر است که با همکاری ارگان های مربوطه مانند شهرداری ها و دهیاری ها امکان پذیر است.
مهندس کرد افزود: جمع آوری لاستیک های فرسوده و مستعمل،دفع آب های راکد، نصب بیلیوردهای تبلیغاتی جهت افزایش آگاهی بخشی به مردم و آموزش در سطح مدارس از جمله اقدامات صورت گرفته در خصوص کنترل تب دنگی می باشد.
وی ادامه داد: معرفی داوطلبان سلامت از سوی ادارات و آموزش این داوطلبان جهت غربالگری و کنترل فشار خون و دیابت، راه اندازی موزه مالاریا و مجمع خیرین سلامت از جمله برنامه های مرکز بهداشت است که در دست اقدام قرار دارد.