تشدید نظارت ها بر کارگاه های قنادی و شیرینی فروش ها

دکتر علی اصغر عربشاهی رئیس مرکز بهداشت سراوان: با توجه به نزدیک شدن ایام ماه مبارک رمضان و اهمیت نظارت بهداشتی بر کارگاه های قنادی و شیرینی فروشی ها با هدف ارتقاء سطح سلامت جامعه طرح تشدید بازرسی از کارگاههای قنادی و شیرینی فروشی های سطح شهرستان سراوان اجرا گردید.
وی افزود: در این برنامه اهم موارد بهداشتی شامل سلامت و بهداشت مواد اولیه مصرفی ، بهداشت فردی (روپوش، کلاه و دستکش) نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات، چیدمان وسایل، عدم استفاده از رنگهای غیر مجاز بررسی و کنترل گردید.
دکتر عربشاهی ادامه داد: در این طرح که توسط 10نفر بازرس بهداشت محیط در قالب 6 تیم انجام گردید از ۲۷ کارگاه ومحل فروش بازدید که برای ۷ مرکز اخطاریه کتبی صادر و بیش از ۲۰ کیلوگرم مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته نیز جمع آوری گردید.