آغاز هفته سلامت
نواخته شدن زنگ سلامت
دکتر عربشاهی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان سراوان: لازم است دانش آموزان نیز مانند سایر اقشار جامعه با اصول سلامتی و تغذیه سالم آشنا شوند و آن را در زندگی روزانه خود عملی کنند.

نواخته شدن زنگ سلامت در آموزشگاه بهیاری سراوان، همزمان با آغاز هفته سلامت
دکتر عربشاهی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان سراوان:
لازم است دانش آموزان نیز مانند سایر اقشار جامعه با اصول سلامتی و تغذیه سالم آشنا شوند و آن را در زندگی روزانه خود عملی کنند.
برگزاری کارگاه آموزش تغذیه سالم و جشنواره غذاهای سنتی، برپایی نمایشگاه سلامت سالمندان، مسابقات ورزشی، ویزیت رایگان و برگزاری مسابقات نقاشی در مدارس طرح مروج سلامت از برنامه های بزرگداشت این هفته در سراوان است
رئیس آموزش و پرورش شهرستان سراوان:
جایگاه امروز نظام سلامت در جامعه آنقدر ارزشمند است که نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس نشان از اهمیت این موضوع دارد.
در آموزه های دینی نیز به موضوع سلامت تاکید بسیار شده تا انسان ها از بدو تولد تا پایان عمر، به این مهم باید توجه ویژه و اساسی داشته باشند چون سلامتی جسم موجب سلامت روح و روان می شود.
مدیران مدارس و مربیان پرورشی باید به دانش آموزان خود در خصوص رعایت موازین بهداشتی و حفظ سلامت تاکید کرده و این اصل مهم را در محیط مدارس عملیاتی کنند.
در حاشیه این مراسم زنگ سلامت توسط معاون فرماندار و رئیس مرکز بهداشت ورئیس آموزش وپرورش به صدا درآمد و از دانش آموزان طرح مروج سلامت تقدیر وتشکر بعمل آمد،
comment